Welkom @Haarfratsen
De winkel voor HAAR"Backstage" @Haarfratsen bevindt zich de professionele full service salon.

In de moderne salon van Haarfratsen kun je onder het genot van een kopje koffie of thee in een gezellige atmosfeer heerlijk relaxen, terwijl het ervaren team van Haarstylisten aan je uitstraling & je persoonlijke wensen werkt.

Iedereen en elke haarbos is uniek, daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te knippen, kleuren en te stylen. Wij kijken graag samen met jou wat het beste bij  je haar, gezicht en persoonlijkheid past en geven graag advies over de mogelijkheden. Hierbij werken wij vanuit de "naturel fall " van het haar. Zodat je ook thuis het haar eenvoudig in model kunt brengen zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

 Hiervoor bieden wij een compact aanbod met behandelingen. Door de overige behandelingen zoals permanenten, achterwege te laten kunnen wij ons volledig concentreren op de behandelingen waar we echt goed in zijn namelijk het knippen & kleuren van het haar.

Dat is onze passie, het enige wat wij graag doen is "mooi  haar " maken d.m.v. Coupe & Kleur.


Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek zodat wij je in alle rust kunnen adviseren over de mogelijkheden over de coupe & kleur die je sterke kenmerken nog meer naar voren laten komen.