Welkom @Haarfratsen
De winkel voor HAAR

Team @haarfratsen


De eigenaar van Haarfratsen & topstylist Grietien (43jr) is sinds 1991 in het kappersvak werkzaam. Nadat zij de kappersopleiding & visagie-opleiding met succes afrondde pakte zij haar scharen & "backpack" en trok daarmee de wereld rond, tijdens deze drie jarige reis werkte zij in diverse salons en volgde zij diversen trainingen. Nadien keerde ze terug naar haar geboorte dorp Zuidhorn en in juni 2000 startte zij haar eigen salon in Noordhorn, (Kapsalon Noordhorn). Waar zij ruim 15 jaar lang met veel plezier en succes haar passie & gezinsleven combineerde. De afgelopen jaren heeft zij herhaaldelijk diverse opleidingen gevolgd bij de "allerbeste" in de kappersvak, de Vidal Sassoon academy in London. 

In 2016 opende zij de deuren van Haarfratsen aan de Overtuinen 10 te Zuidhorn, een nieuwe uitdaging en een compleet nieuw concept, waar zij haar creativiteit & passie nog jaren hoopt te kunnen combineren met het ondernemerschap.

Grietien: Topstylist & visagist

Werkzaam in de salon: dinsdag t/m zaterdag.

 

Denise, (26 jr) is sinds 2016 werkzaam bij Haarfratsen. Denise is op jonge leeftijd begonnen in het kappersvak. Na 8 jaar trouwe dienst als Topstylist in een gerenommeerde kapsalon in Assen, solliciteerde zij bij Haarfratsen voor de functie Topstylist & visagist. 

Denise zocht een nieuwe uitdaging & meer verdieping in het vak. Haarfratsen bied haar een nieuwe uitdaging op het gebied van educatie & zelf ontplooiing dit zorgt voor een "nieuwe" frisse kijk op het vak waardoor Denise het afgelopen jaar haar passie weer nieuw leven ingeblazen heeft. De kennis en ervaring van Denise gecombineerd met haar specialisme in kleur & folietechnieken (die zij als geen ander beheerst) zijn een grote toegevoegde waarde voor de salon van Haarfratsen. 


Denise : Topstylist & visagist 

Werkzaam in de salon: dinsdag t/m zaterdag.
Haarfratsen is een erkend leerbedrijf. Dit betekend dat wij jonge talenten de mogelijkheid bieden om praktijk ervaring op te doen in onze salon en zich bij ons kunnen ontwikkelen tot topstylist. 


 

Mihret (27jr) junior stylist 

Mihret is 4 jaar geleden vanuit Eritrea in Nederland komen wonen. In Eritrea volgde zij een kappersopleiding maar door omstandigheden heeft zij deze opleiding daar niet kunnen afmaken. Maar het is en blijft haar grote droom, kapster worden. In september is zij begonnen met de kappersopleiding aan het alfa college in Groningen.


Mihret loopt op de Dinsdag & vrijdag Stage in de salon van Haarfratsen.